Kolk Interieurs B.V.

Over ons

Natuurlijk kunnen we je alles vertellen over onze meer dan twintig jaar ervaring als interieurbouwbedrijf voor bedrijf en particulier. En ook over ons gedreven team van vakmensen die zorgen dat wensen waarheid worden. Maar liever laten wij zien waar we voor staan: vakwerk van hoge en duurzame kwaliteit rechtstreeks uit onze eigen productieruimte.

Of het nu gaat om een wandmeubel voor een nieuwe of bestaande woning, of het realiseren van een turn-key oplossing voor een hotel: Kolk Interieurs B.V. zorgt dat ieder project tot in de details wordt verwezenlijkt.

Onderscheidend en innovatief

Onze uitdaging is het creëren van een nieuw interieur voor bedrijven en particulieren. Samen gaan we aan de slag om de wensen te realiseren volgens een transparant en duidelijk plan. Ook als het project van grond af aan moet worden opgebouwd.

Kolk Interieurs B.V. heeft alle kennis in huis voor de realisatie en combineert ambachtelijk werk met het gemak van de nieuwste innovaties en technieken in de markt.

Van goed idee naar indrukwekkend resultaat

Een interieur op maat begint met een goed idee. Ons dynamische team van ontwerpers, tekenaars, meubelmakers en timmerlieden gaat vanaf de eerste kennismaking aan de slag om tot een passend, transparant en realistisch plan te komen.

Daarbij letten wij op de kleinste details van het ontwerp, de materiaalkeuze, het kleurgebruik en zelfs de verlichting. Alleen op die manier kan een droominterieur vanaf papier tot leven komen. En nog belangrijker: afspraak is afspraak.

Duurzaam en milieubewust

Kolk Interieurs B.V. staat niet alleen stil bij prachtige resultaten, maar ook bij onze impact op het milieu. Of beter gezegd: hoe wij deze impact kunnen verlagen. Daarom gebruikt ons bedrijf waar mogelijk milieubewuste materialen en technieken.

Zo gebruiken wij hout met FSC-keurmerk, maken we gebruik van moderne, energiebesparende apparatuur en doen we doorlopend onderzoek naar innovatieve materialen en toepassingen. Op die manier zetten wij ons in voor meer duurzaamheid.

Meer weten? Neem direct contact met ons op. We vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Onze partners